ΚΡΑΤΗΣΗ

COVID-19

Πολιτική Απορρήτου

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    ΓΕΝΙΚΑ

    Η πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – καλούμενη εφεξής: Πολιτική Απορρήτου, αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας achtishotel.com, η οποία ανήκει στην εταιρεία ACHTIS.

    Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες της Ιστοσελίδας να διαβάσουν την Πολιτική Απορρήτου, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις πολιτικές και τις πρακτικές που έχουμε αναπτύξει ώστε να υπάρχει διαφύλαξη των προσωπικών σας στοιχείων. Τα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν με βάση τις ισχύουσες νομικές διατάξεις.

    Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών – επισκεπτών που συλλέγονται αποκλειστικά από την Website A.E., αλλά δεν καλύπτει τη σχέση τους με οποιαδήποτε υπηρεσία, η οποία δεν υπόκειται στην ιδιοκτησία ή / και στον έλεγχο της achtishotel.com.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

    Τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι αποκλειστικά προσβάσιμα από την Website A.E.και από τρίτους, οι οποίοι εκτελούν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων ως επεξεργαστές δεδομένων, με βάση τις οδηγίες της WEBSITE A.E.. Επίσης, ο χρήστης – μέλος δύναται να έχει πρόσβαση σε ιστοσελίδες τρίτων και οι πληροφορίες που θα μοιράζονται, θα διέπονται από τις εκάστοτε Πολιτικές Απορρήτου τους.

    Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην achtishotel.com, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα θα χρειαστούν μόνο στην περίπτωση που ο εκάστοτε επισκέπτης θελήσει να γίνει μέλος της ιστοσελίδας ώστε να είναι δυνατό να κάνει χρήση των υπηρεσιών της. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει του Ν. 2472 / 1997 περί ‘’Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα’’ και των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η achtishotel.com διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύσει την IP διεύθυνση του επισκέπτη και εάν κριθεί απαραίτητο να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε αρμόδιο στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας.

    Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης – επισκέπτης, δύναται να προβάλλονται ή/ και να τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή. Κι αυτό, χωρίς επιβάρυνση από τον ίδιο τον χρήστη, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης ή κατόπιν αιτήματος προς την achtishotel.com. Τα δεδομένα αυτά, προορίζονται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των συναλλαγών, και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο μόνο με την τήρηση των διατάξεων του Ν. 2472 / 97, σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση που απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους, θα δοθούν τα προσωπικά στοιχεία στις αρμόδιες αρχές και επιτροπές δεοντολογίας ή/ και μπορεί να απαιτηθεί από την WEBSITE A.E., η κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων, σε συμμόρφωση με: δικαστική απόφαση, ένταλμα έρευνας, κλήση, νόμο ή κανονισμό. Μόνο αρμόδιοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

    Ο κάθε χρήστης – επισκέπτης μπορεί οποτεδήποτε να επικοινωνήσει με την achtishotel.com προκειμένου να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, τη διόρθωση αυτού ή / και τη διαγραφή του, όπως επίσης και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων. Ο κάθε χρήστης – επισκέπτης είναι υπεύθυνος για τη χρήση του λογαριασμού του και πρέπει να ενημερώνει άμεσα την achtishotel.com σε περίπτωση που κάποιος τρίτος χρησιμοποιήσει το λογαριασμό του χωρίς την άδειά του.

    COOKIES

    Με την είσοδο στην ιστοσελίδα, η εταιρεία μας (και οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε) είναι πιθανόν να εγκαταστήσουν κάποια αρχεία στον υπολογιστή ή κάποια άλλη συσκευή πρόσβασης που χρησιμοποιείτε. Τα συγκεκριμένα αρχεία μπορεί να είναι cookies, clear gifs, pixel ή άλλα τοπικά αρχεία που παρέχονται από τον περιηγητή σας ή άλλες συγγενείς εφαρμογές. Οι συγκεκριμένες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας ως χρήστη, την προσαρμογή των υπηρεσιών μας για σκοπούς marketing, τη διασφάλιση του εκάστοτε λογαριασμού κτλ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

    Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα περιέχει links προς άλλες ιστοσελίδες καταβάλλοντας τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι σύνδεσμοι να παραπέμπουν σε ιστοσελίδες χρήσιμες. Βάση του ότι οι ιστοσελίδες μπορούν να αλλάξουν ταχύτατα, η ACHTISδεν μπορεί να εγγυηθεί το επίπεδο καθώς και την ποιότητα, της κάθε μίας ιστοσελίδας στην οποία παραπέμπει, μέσω συνδέσμων και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις πολιτικές ή το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων.

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ

    Η achtishotel.com λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για τη διασφάλιση της Προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων. Γίνεται κρυπτογράφηση των στοιχείων σας πριν την αποστολή τους και καθιστά τις συναλλαγές όσο το δυνατόν ασφαλέστερες.

    ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    Η οποιαδήποτε μεταβολή ή τροποποίηση της Πολιτικής Απορρήτου, μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή, χωρίς την ειδοποίηση των χρηστών – επισκεπτών, μετά την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας έπειτα από την ανάρτηση των αλλαγών ή τροποποιήσεων, θα αποτελεί αποδοχή τους εκ μέρους του χρήστη – επισκέπτη.

    ΑΝΗΛΙΚΟΙ

    Οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικα άτομα. Κατά την περίπτωση όπου κάποιος ανήλικος γίνει μέλος στην ιστοσελίδα μας και παράσχει προσωπικά δεδομένα ή εάν ένας πάροχος μας δηλώσει τα στοιχεία ανηλίκου, θα διαγραφούν τα δεδομένα από τη βάση μας.

    ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

    Σε περίπτωση που η ACHTISσυγχωνευτεί ή / και εξαγοραστεί από άλλη εταιρεία, ενδέχεται να μοιραστούν οι πληροφορίες με εκείνους, σύμφωνα πάντα με την Πολιτική Απορρήτου και τους ισχύοντες νόμους.

    ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ

    Η χρήση της ιστοσελίδας achtishotel.com γίνεται με την αποδοχή και συγκατάθεση από μέρους σας στη συλλογή και επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων και τα ανωτέρω οριζόμενα. Σε περίπτωση διαφωνίας με την Πολιτική Απορρήτου παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του συγκεκριμένου ιστότοπου.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: info@achtishotel.com και στα τηλέφωνα: 2374 021 030, 2374 021 034

  • COVID-19 


    Aγαπητοί πελάτες,
      Η κατάσταση που αντιμετωπίσαμε όλοι τους τελευταίους μήνες έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τις ζωές όλων μας. Η Ελλάδα κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία και με αξιόπαινες προσπάθειες την υγεινομική κρίση, κάνοντας όλους μας υπερήφανους για ότι καταφέραμε.

      Παρόλου που συνεχίζουμε να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, φαίνεται ότι η καθημερινότητα επιστρέφει στην κανονικότητα της και σύντομα θα μπορέσουμε να σας υποδεχτούμε ξανά.
      Η ομάδα του Achtis έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ένα υγειές περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας, ώστε να αισθάνεστε πιο άνετα και ασφαλείς από ποτέ. Για το λόγο αυτό έχουμε υιοθετήσει κάποια ειδικά μέτρα, σε σχέση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, ώστε να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και το προσωπικό του ξενοδοχείου, δίχως όμως να αφήσουμε να επηρεαστεί η μοναδική εμπειρία που απολαμβάνετε στο Achtis.
     
      Ανυπομονούμε να σας καλοσωρίσουμε πάλι!

     PREVENTION PLAN

     Staff

    • All staff is trained on hygiene, prevention and PPE use.
    • Staff is equipped with PPE to guarantee everyone’s safety.
    • Staff will be temperature measured in the beginning of each shift as part of individual responsibility

    Public areas

    •  Public areas will be undergoing intensified cleaning & disinfection across all high-volume touchpoints, with extra attention to high contact areas and rest rooms.
    • Health stations with disinfectant dispensers are locates throughout the hotel.
    • Daily natural ventilation of all areas will be operating.
    • Elevators to be used by one person, families or guests of one room at a time.
    • Guests are required to disinfect the hands upon entry and exit from public toilets.
    • Social distancing specifications in recreational areas and pool area apply.
    • Areas or spaces that are marked as undergoing the cleaning procedure must not be used.

    Arrival

    • In every entrance will be sanitization stations.
    • Comfortable check in in the outdoor living room, with safe distances and staff PPE.
    • Guests will be handed with Health & Safety instructions.
    • Disinfection of all equipment (room keys, entrance/bar cards, pens and POS).

    Guest rooms

    • Complete cleaning and disinfection of rooms, bathrooms and all high touchpoints.
    • Social distancing between cleaning staff and guests.
    • Disinfection of all furniture made out of fabric with steam cleaners and disinfectants.
    • All cleaning and disinfectant materials used are non-toxic and safe particularly for people with allergies. Use of industry- leading cleaning and disinfection protocols.
    • Ventilation of rooms during every cleaning and after evacuation.
    •  A/C cleaning after departure.

    Bar - Restaurant - Breakfast

    • Hand sanitizer dispenser at the entrance.
    • Disinfection of chairs and tables with steam cleaner before and after each service.
    • Safe distancing between tables/chairs.
    • One family per table at time.
    • Buffet styled breakfast, served only from the staff.

     Pool and Pool area

    • Disinfection of sunbeds and pool area.
    • Safe distancing between sunbeds.
    • More often water quality test will apply.

    Guests are advised to:

    •  Undergo a test prior to their arrival.
    • Maintain social distancing all times.
    • Wash and disinfect your hands frequently and especially when you are in public areas.
    • Avoid touching your nose, mouth and eyes.
    • Cover your mouth and nose of you sneeze or cough.
    • Report any symptoms of illness to the reception and stay in your room.
    • Guests are required to follow and respect the safety instructions.

     Gym: Will not operate.

     Spa: Will not operate.

     Doctor: Doctors on call 24/7 to provide special care to our guests.

     

    Νέα Πολιτική Κρατήσεων

      Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεδομένου των παγκόσμιων συνθηκών, κάνουμε κάποιες αλλαγές στην πολιτική των κρατήσεων και ακυρώσεων μας, ώστε να υποστηρίξουμε τα ταξιδιωτικά σχέδια σας, λαμβάνοντας υπόψιν πόσο σημαντικές είναι οι διακοπές για εσάς και τις οικογένειες σας.

     Αν επιθυμείτε να αλλάξετε την κράτηση σας, με χαρά μπορούμε να το κάνουμε με βάση τα πραρακάτω.


    Παρακαλώ σημειώστε ότι η προκαταβολή είναι μη επιστρέψιμη.

    • Για κρατήσεις με ημερομηνία άφιξης έως και 30 Ιουνίου 2020:
      Μπορούμε να αλλάξουμε την κράτηση σας για οποιαδήποτε άλλη περίοδο μέσα στη σεζόν του 2020 ή 2021 - ανάλογα τη διαθεσιμότητα- χωρίς επιπλέον χρεώσεις, εκτός από τη διαφορά της τιμής ανάλογα την περίοδο που θα επιλέξετε.

     

    • Για κρατήσεις από 1 Ιουλίου 2020:
      Ισχύει η ίδια πολιτική ακυρώσεων που υπήρχε πριν από την δεδομένη κατάσταση.

     

    Σε περίπτωση που θέλετε να τροποποιήσετε κράτηση που έχει γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω του e-mail: info@achtishotel.com

     

    ACHTIS